10-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Bjørklund

Bjørklund

Spesialbutikker

Nettside:www.bjorklund.no

Mail:kolbotn@bjorklund.no

Telefon:67 49 01 68

Åpningstider:10-21 (9-18)

68 butikker over hele landet

Vår filosofi har hele tiden vært klar: Vi skal være en smykke- og klokkekjede for folk flest. Dyrt eller billig – vi skal være like blide og hjelpsomme uansett. Det er vårt løfte.

Gjennom mer enn 20 år har vi i Bjørklund-kjeden et mål. Å være den mest forbrukervennlige, troverdige og tilgjengelige smykke- og klokkekjeden i Norge.

Med 68 butikker over hele landet er vi tilgjengelige for de fleste. Ikke minst fordi våre butikker ligger der hvor folk flest ferdes, i kjøpesentrene.

Vareutvalget i Bjørklund-butikkene er et direkte svar på hva kundene våre har fortalt at de vil ha. Utvalget av klokker omfatter kjente kvalitetsmerker og moteklokker som : Casio, Citizen, Seiko, Club by Inex, DKNY, Gul, Gant, Kaoz, Inex Time, Police, Mango Time, Nixon og Swiss Military.

Smykkene i våre butikker er delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Derfor er vi alene om store deler av smykkene du finner i våre butikker.

Velkommen til Bjørklundbutikken!

Her er en oversikt over alle våre merkevarer:

Casio, G-Shock, Citizen, Dråpe, DKNY, Duette, Felix, Gant, Gul, Inex, Kanu, Magi, Mango, Nixon, Police, Swiss Military Hanowa, Seiko og Skagen.