10-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Glossy Island Nailbar

Glossy Island Nailbar

Service og tjenesteytende

 

Nettside:www.glossyisland.no

Telefon:92 12 83 81

Åpningstider:Kl. 11-19

«Wow, hendene dine er vakre!»

Ønsker du å høre dette oftere må du besøke Glossy Island Nailbar. Her får du vakre og velstelte negler og hender, utført av profesjonelle neglterapeuter med produkter av svært høy kvalitet.

Vi utfører alt fra enkel manikyr, klassisk fransk, gelèlakk og forlengelse eller forsterking av dine negler. Våre produkter er luktfrie og for din trygghet bruker vi gelèer uten bruk av løsemidler.
Nå har vi også åpnet en ny browbar! En Browshape gir deg farge, voks og løft av dine bryn. Vi tilpasser dine bryn slik at de passer perfekt til din ansiktsform. Ikke minst er løft, svært essensielt i en Browshape. Med riktig form på dine bryn, vil dine øyne og hele ansiktet få et positivt løft.
Med Browshape får du en mye er presis fjerning av hår enn hva man klarer m/pinsett. Vi fjerner alt av små dunhår og man får klare definerte og naturlige linjer.

Kvalitet er alltid viktig for oss. Vi har allerede dyktige negleterapeuter og nå har vårt personale blitt kurset i bryn, slik at vi er sikker på at du som kunde blir fornøyd etter et besøk hos oss.
Vi tilbyr deg vakre negler og bryn i forbifarten, uten å måtte bestille time flere dager eller uker i forveien. Er du av typen som ønsker å planlegge, kan du både se vår meny og bestille time på  www.glossyisland.no  eller ved å ta kontakt med Nailbaren. 
Velkommen!