10-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Bailine (Kolben)

Service og tjenesteytende

Plassering:I Kolben

Nettside:www.bailine.no

Mail:kolbotn@bailine.no

Telefon:66 99 40 83

Bailine Kolbotn
Har du kroniske smerter?
Fibromyalgi?
Artrose?
Stramme muskler?
Svake muskler?
Noen kilo for mye?

Trenger DU og ØNSKER DU en bedre hverdag?
Da kan vi på Bailine Kolbotn være til stor hjelp!

HVA ER BAILINE?

Vi på Bailine har meget god erfaring og har i dag en stor kundegruppe i alle aldersgrupper.
Bailinge er et norsk konsept, som har eksistert i snart 50 år i Norge, og nå finnes det også salonger i flere andre land.

I konseptet vårt inngår Bailine's egne treningssimulatorer, som sender elektroniske impulser til musklene dine. Dette styres via dataprogrammer. Vi setter elektroder over hele, eller deler, av kroppen din, avhengig av hva du ønsker å oppnå.
Impulsene varmer opp musklene dine, trener og tøyer dem. Musklene dine slapper av og trekker seg sammen. Det sendes tette impulser, som gjør at kroppen din jobber på samme nivå som om du skulle trent selv. (Man blir svett her også :-)
Det settes igang store prosesser i kroppen din, du får fortgang på blodsirkulasjon, du øker forbrenningen og det kan være veldig vanndrivende.

Du vil etterhvert føle deg mer opplagt, spenninger og vondter i kroppen vil avta, for mange betraktelig.

Kanskje du har prøvd ulike treningsformer, men det trikker smertene dine enda mer? Kanskje du har vært en sofasliter? Eller har en kropp som trenger å slankes? Men hvem sier nei takk til både smertelindring OG en kropp som strammes opp?

Helsegevinsten er stor! Veldig stor!

Trening via våre simulatorer, er medisinsk forsvarlig og det fine er at du aldri kan få belastningsskader/plager. Du får ikke trent feil, og du når muskler som kan være vanskelig å nå på egenhånd.

De med pacemaker anbefales ikke denne form for trening. Heller ikke gravide, men 6-8 uker etter fødsel er du velkommen.

Nå har du fått litt innføring i hva Bailine er, men tilføyer at vi som jobber i Bailine har så mye mer å tilby deg enn "bare" trening. Du får programmer som er tilpasset deg og dine plager. Og ønsker du også å gå ned i vekt? Vi tilbyr kostholdsveiledning tilpasset deg, tett oppfølging og mange gode og nyttige tips, for at akkurat DU skal få en bedre hverdag.

Tilbakemeldinger fra kundene våre er gull verdt! Vi ser hver dag at dette virker, og vi går på jobb med stort pågangsmot og får mange smil i løpet av dagen :-)
Vi er her for deg!

Ring oss gjerne for en gratis og uforpliktende prøvetime. Allerede på prøvetimen får du veiledning og råd for veien videre :-)

Åpningstid: 

Mandag 10.00 til 18.00
Tirsdag 10.00 til 19.00
Torsdag 10.00 til 19.00
Onsdag og fredag foreløpig stengt

Telefon 66994083/ 95906495

Dere finner oss i samme inngang som renseriet i Kolben.

Velkommen til oss :-)

Bailine (Kolben)