10-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Citycon Media

Citycon Media er Citycon sin egen markedsføringskanal, som gjennom bruk av markedsflater og markedsplasser (standleie) i og utenfor senteret, utnytter eksponeringseffekten på en betydelig kundestrøm i kjøpsmodus. 

CITYCON MEDIA – korteste vei fra reklame til kjøp

Hvert år besøker rundt 65 millioner mennesker våre kjøpesentre. Ville du latt så mange kunder besøke din butikk uten å prøve å selge varer? Ikke vi heller. Derfor har vi utviklet Citycon Media. Gjennom Citycon Media sine multimediekanaler treffer du alle disse menneskene, og du treffer de med ditt budskap og dine produkter. Med våre kanaler skaper vi den korteste veien fra reklame til kjøp. Citycon Media består av følgende kanaler:

STANDPLASSER – la kunden prøve, smake og ta på varene!

Vi har 200 standplasser på våre kjøpesentre. Har du et budskap og et produkt som du ønsker å promotere? Kommuniser direkte med kunden gjennom standaktiviteter, sampling og utstilling. Dette gir en unik mulighet til å kvalitetssikre budskapet man ønsker å formidle.

BANNERE OG BOARDS
Over 350 visningspunkter fordelt på mer enn 2.500 kvm med eksponering av ditt budskap. Vi har pr. januar 2015, 34 kjøpesentre med 65 millioner besøkende hvert år.

Sentermagasin med et årlig opplag på 2 000 000
Sentrenes eget kundemagasin veileder kunder gjennom nyheter innen trender, samtidig med at kundene holdes oppdatert på sentrenes tilbud. Sentermagasin utgis fra 3-5 ganger i året både i postkassen og digitalt, avhengig av det respektive senterets størrelse. Utgivelsene er knyttet opp til sesongkampanjer.

Citycon Media kan i tillegg komplettere en kampanje med annonsering på sentrenes egne nettsider og kundeklubber, som stadig øker i antall likes og medlemmer.

For å skape den mest effektive markedskommunikasjonen kan vi sette sammen den optimale miksen av kanaler for ditt budskap eller produkt.

For mer informasjon logg deg inn på www.cityconmedia.no  eller kontakt marianne.thoresen@citycon.no    

sektor media