10-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Periodens ansatt på senteret

Handle-opplevelsen beskrevet av Ukjent Kunde

Jeg ankom Tanum tidlig fredag formiddag. Jeg fikk en hyggelig hilsen og tilbud om hjelp med en gang Toril var ledig. Jeg forklarte at jeg var ute etter en krimbok i gave og jeg fikk med en gang flere anbefalinger. Toril ga meg mange ulike alternativer til bøker som kunne passe mitt behov og jeg merket med en gang at hun hadde fantastisk kunnskap om alle bøkene hun anbefalte. Hun kunne fortelle meg hvilke bøker som var unik og annerledes, samt gi meg tips til serier som kunne passe godt som gave.

 

Jeg følte meg veldig godt ivaretatt som kunde hos Tanum. Toril tok seg god tid til meg og virket genuint interessert i å finne noe som kunne passe mitt behov. Hun var engasjert i bøkene som ble anbefalt, og som nevnt var kunnskap på topp!

En kombinasjon av engasjement og kunnskap gjorde at Toril hos Tanum ga meg periodens beste butikkopplevelse!

 

Gratulerer Toril, dette er vel fortjent!

Toril Arveng

Litt om Toril 

Toril har jobbet 16 år i Tanum, hvor de siste 12 årene har vært som butikkleder. Før dette jobbet hun som innkjøper på Majorstuen.

Toril leser flere ulike sjangre, men er spesielt interessert i norsk samtidslitteratur og krim. Hun er opptatt av nye, norske stemmer som gjerne fort kan forsvinne i mengden forfattere i dag. Toril har to jenter, det blir derfor også lest en del barnelitteratur.

Publisert: 25.04.2018 14:16