10-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Periodens ansatt på senteret

Handleopplevelsen beskrevet av Ukjent Kunde

Jeg besøkte Anton Sport en tidlig formiddag. Jeg fikk en hyggelig hilsen og tilbud om hjelp med en gang jeg ankom butikken. Jeg forklarte at jeg var ute etter et nytt par joggesko til løping. Jeg fikk deretter spørsmål om hvilken type trening jeg foretrekker og hvilket underlag jeg løper på, samt spørsmål om passform. Kenneth tok seg god tid til meg som kunde og jeg følte at han virkelig ville finne en sko som passet til meg og mitt behov. Han hadde fantastisk produktkunnskap og kunne kjapt gi meg all informasjonen jeg trengte. Han var også smilende, imøtekommende og ærlig. Det var lett å holde en samtale og jeg følte meg veldig velkommen i butikken.
 
Jeg fikk god veiledning gjennom hele besøket og stolte helt og holdent på Kenneth sin anbefaling. Han informerte meg også om at det var penger å spare hvis jeg benyttet meg av Kolbotn Torg sin kundeklubbkampanje. Jeg vet hvor jeg skal gå neste gang jeg skal ha nye joggesko!
 
Kombinasjonen av et godt førsteinntrykk, fantastisk service og upåklagelig produktkunnskap gjorde at Kenneth ga meg senterets beste butikkopplevelse. Han er en flott ambassadør for både Anton Sport og Kolbotn Torg.

Kenneth Kalland

Litt om Kenneth:

Kenneth er en smilende mann på 35 år. Han har jobbet på Anton Sport i 5 år, hvorav de siste 14 månedene har vært på Kolbotn Torg. Han har her ansvar for hardvarer - avdelingen for ski og sykkel. Kenneth har 1213 år bakgrunn fra sport og driver selv med løping, sykling og squash på fritiden. 

Publisert: 19.03.2018 10:54