10-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Espresso House

Espresso House er Nordens største kaffekjede og i august åpner de kaffebar på senteret

Espresso House´ historie startet i 1996 da den første kaféen ble åpnet av Charles og Elisabet Asker i Kyrkogatan i Lund, Sverige. Siden den gang har Espresso House rukket å etablere over 400 kaffebarer fordelt på 5 land; Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Danmark. Tross at mye har skjedd siden oppstarten for over 20 år siden, er fremdeles ryggraden den samme; En stor lidenskap for kaffe!

På Espresso House brenner vi for en herlig kaffeopplevelse. All vår kaffe er spesialkaffe, Specialty coffee som det heter på engelsk. Dette betyr at kaffen alltid har over 80 poeng på en kvalitetsskala fra 0-100 poeng. Det er kun 5 % av all kaffe i verden som når dette kvalitetsnivået. Med andre ord kan vi bokstavelig talt si at vår kaffe er i toppklassen i verden. Brenning, bønner, kvalitet og aroma er viktige faktorer for at vi stolt skal kunne servere våre gjester en riktig god kopp kaffe.
Alt dette vil allikevel havne i skyggen hvis vi ikke med stolthet også kan si at kaffen er dyrket under gode forhold. Ferskheten på kaffen er avgjørende for at kaffen skal ha den rette smaken. Det er jo nettopp nybrent kaffe som har flest delikate smaker og aromaer. På vårt eget brenneri i Länna, utenfor Stockholm, brennes kaffebønnene langsomt og varsomt for at hver bønnes unike karkater skal nå sitt fulle potensial.

I tillegg til kaffe serverer vi andre varme drikker i tillegg til kalde drikker, salater, sandwicher, kaker og bakverk. 

Vi gleder oss til å få Espresso House på plass for å servere kundene våre førsteklasses kaffe. 

espresso