10-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Avokado på grillen

GRILLET AVOKADO MED MANGOSALAT OG REKER
Legg en avokado på grillen og fyll den deretter med herlig småfrekk mangosalsa og ferske reker. Enklere sommermat skal du lete lenge etter!

grillet-avokado-med-reker-og-mangosalsa-hovedbilde

Hvem vil vel stå timevis på kjøkkenet når det er utendørs alt foregår? Sommermaten skal være kjapp og enkel og da er det lite som slår denne meksikanskinspirerte rekesalaten med mangosalsa. 

Alt kan grilles – også avokado!

Avokado er nok mest brukt slik den er, eller most i guacamole og på avokadosandwich, men visste du at den også kan legges på grillen? 

Grillet avokado er godt som tilbehør til grillmaten, eller som forrett eller lett sommersnacks. Det er superenkelt, sunt og digg og passer ypperlig til å fylles med ferske reker og den smakfulle mangosalsaen.

grillet-avokado-med-mangosalsa

Vanskelighetsgrad: Lett
Totaltid: 15 minutter
Porsjoner: 4

Dette trenger du:

 Slik gjør du:

  1. Skjær mango og tomat i små terninger (bruk kun fruktkjøttet på tomatene). Ha i en skål sammen med finsnittet jalapeño og fersk koriander.
  2. Ringle over limesaft og olivenolje og smak til med salt og pepper.
  3. Del avokado i to. Bland sammen olje og sitronsaft og pensle avokadokjøttet med blandingen. Legg på grillen med snittflaten ned i 3-5 minutter. Server med mango- og tomatsalsa og ferske reker.

Vel bekomme fra Coop Mega