10-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Coop Mega søker Butikkmedarbeider (Deltid)

Coop Mega Kolbotn søker Butikkmedarbeider med låseansvar deltid

Coop Øst SA er Norges største samvirkelag med en omsetning på 6.4 milliarder, ca 2500 ansatte og 110 butikker i fylkene Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland og Buskerud. Coop er den eneste aktøren innen detaljhandel som er eid av forbrukerne.
Coop Mega er store butikker med et bredt og inspirerende sortiment. Våre avdelinger for meierivarer, bake-off og ferskvareavdeling er svært sentrale i butikken. Vi har alltid kvalitet og kunnskap i høysetet. Vår ambisjon er å være den beste butikken i sitt nærområde, som det er hyggelig å handle i.

Er du blid og smilende? Ansvarsbevisst? Liker du å jobbe med mennesker? Ønsker du å gi kundene våre gode handleopplevelser? Coop Mega Kolbotn tilbyr nå en spennende og viktig jobb som butikkmedarbeider med låseansvar i ca. 25% stilling. Som låseansvarlig har du ansvar for butikken på dine vakter. Du er med å bidra til å levere kvalitet og service gjennom en blid og smilende væremåte, god arbeidsinnsats og en utpreget vilje til å glede kundene. 

Dine sentrale arbeidsoppgaver er:

Våre forventinger til deg:

Som låseansvarlig er det viktig at du har erfaring fra butikk og gode norskkunnskaper. Du har lyst til å jobbe i butik, er sprudlende og ditt gode humør smitter over på kunder og kolleger. I tillegg har du en fremtredende ansvarsfølelse og tar jobben din alvorlig. Sist, men ikke minst, skal du jobbe for å øke kundenes trivsel, samt lojalitet til Coop Mega ved å fokusere på salg og kundebehandling
Hva kan du forvente deg av oss?

Vi har gode utviklings- og karrieremuligheter. Som butikkmedarbeider får du mulighet til kompetanseheving gjennom e-kurs og opplæringstilbud. Coop Øst SA har fokus på intern rekruttering og det kan være gode muligheter for deg hvis du gjør en god jobb og ønsker en karriere i dagligvarebransjen.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Ønsker du å spre glede i kundenes hverdag? Og kjenner du deg igjen i vår beskrivelse av en butikkmedarbeider med låseansvar? 

Da gleder vi oss til å lese søknaden din! 

Send din søknad her:  https://coopost.easycruit.com/intranet/intranet/vacancy/1896837/128885?iso=no

Publisert: 21.08.2017 08:51