10-21 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Om senteret

Strandliveien 4, 1410 Kolbotn
Telefon: 66 89 23 00 
Faks: 66 89 23 01

Areal: 23.000 kvm
Omsetning i 2017: 689,5 mill.
Antall butikker: 55
Antall p-plasser: 700 (døgnåpent)
Antall ladeplasser for el-bil: 3

Kolbotn Torg er møteplassen som har alt. Her finner du en urban oase til glede for alle som bor og handler her. Kolbotn Torg omfatter et rikt butikkutvalg, gågater, kaféer, kulturhus, lyse, moderne leiligheter og grønne lunger.
Flere sterke merkebutikker har etablert seg på Kolbotn Torg, blant dem Coop Mega, H&M, Anton Sport, Jernia, Dressmann og Kitch'n. Totalt har senteret ca. 55 butikker og restauranter i tillegg til helse- og servicetjenester. 
Om du ønsker å kjøpe gavekort finner du gavekortautomat vis-á-vis Enklere liv. Her finnes det også en minibank, samt fotoautomat der man kan ta ID-bilder, portrettbilder, minibilder og morobilder. 

Nærheten til Oslo gjør det lett å komme hit med tog og buss. Toget har hyppige avganger og det er kun 50 m til stasjonen. Ønsker du å komme via buss kan du ta rute 83 fra Rådhuset i Oslo.
Kolbotn Torg har et flott og moderne underjordisk p-hus som er døgnåpent med totalt 700 p-plasser. Det er 2 timers gratis parkering i senterets åpningstid, deretter betaling pr. time. Vi har 3 ladeplasser for el-bil for våre kunder som det er gratis å lade på, men vær obs på at gjeldende parkeringsregler også angår ladeplassene.

Det er mulig å låne rullestol på Kolbotn Torg. Kontakt Securitas på mobil 975 59 593 for å få utlevert rullestolen. Ved henting av rullestol så ber vi om at den som skal benytte rullestolen kjører inn til venstre mot inngang C i P-huset P1. Ta med gyldig id, f.eks førerkort. Ved tilbakelevering av rullestol kontakt vekter, og møt opp ved avtalt møtepunkt. 

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss? Gå til  denne siden , eller benytt kontaktskjemaet nedenfor. 

Kolbotn Torg er eid av Citycon. Citycon har en sterk posisjon både som eier, forvalter og utvikler av dagligvarebaserte kjøpesentre i Norden og Baltikum. Verdien av de eiendommer selskapet forvalter, beløper seg til cirka 5 milliarder euro og selskapets markedsverdi er cirka 2 milliarder euro. Citycon er markedsleder i Finland og Estland og henholdsvis nummer 2 og 3 i Norge og Sverige. Selskapet har også et fotfeste i Danmark. Les mer på  www.citycon.no

Velkommen til Kolbotn Torg!

Kontaktskjema
 
Her kan du klikke for å komme til Gule Sider som vil gi deg kjørerute til Kolbotn Torg!
 

View Larger Map